Alle ansatte ute med bøsse

bare bøssen som gjelder

– Det er ikke hver dag alle på kontoret er så tidlig på jobb, men når det er aksjonsdag så er det ingen unnskyldning, sier Hanne, som jobber i markedsavdelingen til Kirkens Nødhjelp.

Ansatte på hovedkontoret stod klar med bøssene litt før klokken sju på sentrale steder i Oslo, for å samle inn penger til Fasteaksjonen. Sener på dagen skal nesten 40.000 bøssebærere gå med bøsse rundt om kring i landet for å samle inn penger til Kirkens Nødhjelps arbeid for å sikre at enda flere mennesker skal få tilgang til rent og trygt vann.

Ny rekord

Økonomiavdelingen har selvfølgelig fått oppgaven med å telle pengene som har blitt samlet inn under morgenrushet. I år det faktisk ny rekord i antall ansatte som har meldt seg som bøssebærere.

– Vi har en intern konkurranse blant ansatte hvor det er om å gjøre å samle inn mest penger per avdeling, og i år er jeg sikker på at vi kommer til å vinne, sier økonomisjef Anders Østeby. Han har stått på nasjonalteateret i morgenrushet og er fornøyd med egen innsats. Vinneren av konkurransen vil bli annonsert på neste fellessamling sammen totalt innsamlingsbeløp for hele Norge. Vi håper på gode resultater!