Bestill materiell på 1-2-3

Du trenger materiell for å gjennomføre Fasteaksjonen. Denne siden hjelper deg med å finne det du trenger.

Bøssemateriell

Det blir ingen aksjon uten aksjonsmateriell. Sjekk i god tid at dere har nok bøsser og nøkkelsnorer til å dekke alle rodene. Bestill flere om nødvendig. I tillegg må dere bestille aksjonspakken som inneholder låsepinner, bøsseetiketter og blokk med betalingsinformasjon.  Bestillingsfrist er 8. mars 2019.

Gullbilletten

Jakten på gullbillettene er et enkelt og morsomt konsept som gjør bøssebæring mer spennende. Målet er å inspirere flere bøssebærere til å delta på dugnaden og å gå hele roden.

Gullbilletter kan klistres på for eksempel kinobilletter eller sjokolader, og gis til husstander innenfor menighetens innsamlingsområde. Disse husene har ansvaret for å gi gullbillettene til bøssebærerne som kommer på deres dør. Motivèr bøssebærerne til å gå hele roden ved å informere om gullbillettene og premiene de kan få.

Regnbuebønnen

Bruk regnbuebønnen i menigheten i fasten. Den tar for seg ett tema hver uke i fastetiden, og fyller ukene med refleksjon og innhold. Bestill regnbuebønnplakaten, heftet og pappbøsser. Finnes både på bokmål og nynorsk. Les mer om regnbuebønnopplegget her.

Superhelt i fastetiden

Superhelt er opplegget Kirkens Nødhjelp har laget for barna i fastetiden. Målgruppen er barn i alderen 6-10 år. Til superheltopplegget har vi laget et hefte som må bestilles. Resten av ressursene kan lastes ned. Les mer om superheltopplegget her.

Plakat

Årets aksjonsplakat er i A3-format, tosidig og kan bestilles både på bokmål og nynorsk. Plakaten kan henges opp i menigheten og i nærmiljøet. Den ene siden viser barn som får vann fra en av Kirkens Nødhjelps vannkilder i Somalia, og den andre siden inneholder bilder av bøssebærere og et hvitt felt der menigheten kan føre opp aksjonsdato for å verve bøssebærere og informere lokalmiljøet.

Slik bestiller du

For å bestille materiell må du logge inn via «Logg inn» knappen øverst til høyre. Du kommer da inn på din menighets egne hjemmeside der du både har oversikt over resultater og kan bestille materiell.

Vi har laget en video som veileder deg igjennom prosessen. Ta kontakt om du trenger hjelp.

Vennligst vent...