fbpx
Vennligst vent
Vennligst vent...

Materiell til nedlastning

Superhelt i fastetiden

Barn er opptatte av urettferdighet både i det nære og i den store verden. Alle barn som har lyst til å gjøre verden mer rettferdig kan være superhelter. I «superhelt i fastetiden»-heftet møter vi Jacob og Thea, og følger dem gjennom fastetiden. Heftet er en oppfølging av de to tidligere heftene som Kirkens Nødhjelp har gitt ut i forbindelse med fastetiden tidligere. Målgruppen er barn fra seks til ni år, men det kan også brukes for andre aldersgrupper.

Superhelt i fastetiden-heftet kan du bestille via din menighetsside eller laste ned via lenken under. Bruk søkefeltet øverst til høyre for å finne din menighet.

Her finner du mal for duebretting. Link er brukt med tillatelse fra KFUK-KFUM-speiderne.

Superhelt-illustrasjoner

Illustrasjonene fra Superhelt-hefte kan lastes ned via lenkene under.

Agent for rettferdighet

Dersom dere allerede har brukt Superhelt-heftet, eller ønsker mer opplegg, har vi også det vi kaller for Agent for rettferdighet.

Kirkens Nødhjelp har i samarbeid med IKO utviklet en ny trosopplæringsressurs med fokus på skaperverk, bærekraft og internasjonal solidaritet i fastetiden.

Barna inspireres med sang, fortelling, symbolhandlinger, formingsaktiviteter og får utdelt et ”klippekort” med ruter for klipp for ulike aktiviteter/solidaritetshandlinger. Blant annet utfordres de til å være med på Kirkens Nødhjelps fasteaksjon sammen med en voksen.

Ønsker du agentarmbånd?  Det kan bestilles ved å sende en e-post til: fasteaksjonen@nca.no. Merk e-posten med tittel «Agentarmbånd»

Materiell til Agent for rettferdighet:

Sang i Fastetiden

Os menighet har skrevet sangen «Sammen», en flott melodi som kan synges i kor eller av solist, og de har også laget en dans til den. Se her for mer noter og mer informasjon.