fbpx
Vennligst vent
Vennligst vent...

Årets fasteaksjon går mot slutten

For andre året på rad gjennomførte vi en digital fasteaksjon, og i år igjen opplevde vi et helt unikt engasjement blant menighetene og konfirmantene. Vi er enormt takknemlige for den storstilte mobiliseringen og givergleden vi ser ute blant folk. Nå venter vi spent på de siste innrapporteringene, slik at vi kan gå ut med det endelige innsamlingsresultatet!

Kreativitet i menighetene

Det har vært stort engasjement i menighetene, og vi er overveldet over alt det kreative dere har funnet på. Vi har sett alt fra isbading, farging (og fjerning!) av hår, dans, synkronsvømming, bæring av vann, sponsorløp, og en brønn laget av isblokker. Under ser dere noen av de mange kreative innslagene fra årets aksjon!

Tusen takk for støtten!

Det er tid for å takke. En varm takk til alle som har engasjert seg i årets fasteaksjon. I en utmattende tid med pandemi og nedstenging har dere valgt å legge inn en innsats for å forandre for andre. Nok en gang opplever vi et fellesskap på tvers av landegrenser og sammen utgjør vi en forskjell. Det handler om rettferdighet. Alle mennesker har rett til og er avhengig av rent vann. Med midlene dere har samlet inn vil Kirkens Nødhjelp sikre rent vann til sårbare mennesker over hele verden. Tusen takk til konfirmantene, menighetene, giverne og alle andre som bidrar til at vi kan fortsette vårt viktige arbeid ute i verden. Tusen takk for tilliten.

Hva nå? Hjelp oss å få spikret det endelige innsamlingsresultatet!

Vi er i absolutt siste innspurt av årets aksjon og er svært spente på hva det endelige innsamlingsresultatet blir. For å få dette spikret er vi helt avhengige av at dere ute i menighetene innrapporterer og oppdaterer deres siste innsamlingstall. Følg oppskriften på denne siden og ta gjerne kontakt med din lokale regionskoordinator om du trenger litt ekstra bistand.