Hopp til innhold
Forsiden > Hybrid inspirasjonssamling 2024

Hybrid inspirasjonssamling 2024

Fredag 19. januar er vi klare for årets inspirasjonssamling! Rakk du ikke påmeldingen? Send en e-post til fasteaksjonen@nca.no. Vi må ha påmelding dersom du vil følge oss digitalt fra kl.10-12. Link til den digitale streamen finner du nedenfor.

Kirkens Nødhjelp har gleden av å invitere deg til inspirasjonssamling for fasteaksjonen fredag 19. januar 2024. Programmet varer fra kl. 10-15.

I år er inspirasjonssamlingen hybrid. Det vil si at du kan ta turen til Oslo og delta fysisk sammen med oss hele dagen eller følge digitalt hjemmefra kun fra kl. 10-12.

Møt generalsekretær, Dagfinn Høybråten og Kirkens Nødhjelps medarbeidere som jobber i felt, lær mer om årets fokusland, Libanon, og området rundt. For deg som deltar fysisk vil du også få praktiske tips om Handelsspillet, høre fra tidligere landdirektør i Malawi, Håvard Hovdhaugen, om å jobbe for Kirkens Nødhjelp ved et landkontor – samt en god musikalsk opplevelse. Hyggelig lunsj og mingling er inkludert.

Her er link til Vimeo hvor du følger den inspirasjonssamlingen digitalt fra kl.10-12:
Kirkens Nødhjelps inspirasjonsamling for fasteaksjonen 19. januar 2024 (vimeo.com)

Spørsmål kan sendes til fasteaksjonen@nca.no.

Velkommen!

Praktisk informasjon

Fysisk deltakelse

Etter tre år med digital inspirasjonssamling har vi nå gleden av å invitere dere til å delta fysisk. Du som deltar fysisk vil få et interessant og spennende program fra kl.10-15.

Samlingen finner sted i Auditorium 1 hos Rebel på St. Olavs plass. Adressen er Universitetsgata 2, 0164 Oslo, bruk inngangen fra Munchs gate. St. Olavs plass er i gangavstand fra Nasjonalteatret togstasjon og Oslo S. Dørene åpner kl. 09.00 for registrering, te og kaffe. Kl. 09:50 må alle ha funnet plass i auditoriet.

Digital deltakelse

Meld deg på og kryss av for digital deltakelse. I god tid før 19. januar vil du motta informasjon med lenke til sendingen/streamen og detaljert program. Inspirasjonssamlingen streames fra kl.10-12, programmet etter lunsj er kun for de som er fysisk til stede. Flere har gode erfaringer med å se inspirasjonssamlingen sammen med kolleger og frivillige i menigheten, etterfulgt av felles lunsj og/eller planleggingsmøte for fasteaksjonen.

Inspirasjonssamlingen er gratis.

Reise og overnatting

Kirkens Nødhjelp dekker rimeligste reisemåte. Om menighet/fellesråd kan dekke reise, er vi svært takknemlige for at dere dekker reisen selv.

Siden dette er en dagssamling sentralt i Oslo, er det kun lagt opp til overnatting for de som kommer langveisfra og har behov for det. Vi tilbyr disse overnatting i dobbeltrom (2 personer deler) hos Thon Hotel Munch fra torsdag til fredag. Det er ikke program torsdag kveld. OBS! Tilbudet gjelder kun de som meldte seg på før 15. desember.

Med 100 deltakere fra hele Norge kan små besparelser for den enkelte utgjøre store summer sammenlagt for Kirkens Nødhjelp. Av klimahensyn oppfordrer vi også alle som har mulighet, til å ta tog eller buss fremfor fly.

Adkomst

Samlingen finner sted i Auditorium 1 hos Rebel på St. Olavs plass. Adressen er Universitetsgata 2, 0164 Oslo, bruk inngangen fra Munchs gate. St. Olavs plass er i gangavstand fra Nasjonalteatret togstasjon og Oslo S. Mulighet for parkering i parkeringshus for deg som kommer med bil.

Kollektivtransport og bil

Vi anbefaler alle som kan å ta kollektivtransport. Dersom du tenker å kjøre bil til samlingen oppfordrer vi deg til å samkjøre med andre deltakere fra din region. Grunnregelen ved bruk av privatbil er at Kirkens Nødhjelp dekker utgifter tilsvarende rimeligste reisealternativ med kollektivtransport og gir en lav sats for kilometergodtgjørelse på et kurstilbud som dette (P-avgift dekkes ikke).

Tog og fly

Du kan enten legge ut for billettene selv eller bestille dette via vår avtale hos GTravel. Billettene fra GTravel er ikke refunderbare.

Bestill helst per e-post til kn@gtravel.no

Henvis til «Inspirasjonssamling 2024» når du gjør din bestilling.

Telefonnummer GTravel ved spørsmål: 37 25 38 60

Overnatting - gjelder kun påmeldte før 15.12.23

Vi har reservert et begrenset antall rom forbeholdt de med lang reisevei hos Thon Hotel Munch, like ved lokalet samlingen finner sted. Meld inn overnattingsbehov i påmeldingsskjema. Deltakere deler rom med en annen deltaker på samlingen. Avtal gjerne på forhånd, og oppgi navnet i påmeldingsskjemaet. Det er mulig å ønske enkeltrom mot at du betaler mellomlegget på kr. 200,- per person per natt. Du mottar en e-post med betalingsinfo fra Kirkens Nødhjelp. NB! Husk å melde deg på innen 15. desember hvis du skal ha overnatting. Vi setter stor pris på om du har anledning til å bo privat.

Vi ser frem til en begivenhetsrik samling, og håper å se deg 19. januar!

Har du spørsmål om samlingen?

Kontakt oss gjerne på telefon 22 09 27 00, eller på e-post: fasteaksjonen@nca.no