Filmer – Fasteaksjonen Hopp til innhold
Forsiden > Filmer

Filmer

Her finner du filmer som kan brukes i konfirmantundervisningen, samt andre samlinger i menigheten under fastetiden. Setter menigheten opp en solidaritetskonsert i fastetiden, for eksempel Kraft til å bære eller Musikk i faste, kan du velge ut noen filmer fra denne siden og vise i løpet av konserten.

For å laste ned filmene trykker du på de tre vertikale prikkene nede i høyre i hver filmvisningen og trykker på «download».

Regnbuebønnfilmer

Regnbuebønnfilmene finner du via lenken nedenfor.

Tusen takk!

Tusen takk!

Håp i en dråpe vann

Håp i en dråpe vann 30s 16x9

Shedrack

Shedrack Gaspa Urasa er 9 år og bor i en landsby som heter Goje. Etter at landsbyen han bor i fikk vann, har moren hans fått mulighet til å begynne å studere.

Shedrack

Deodata

Møt 15 år gamle Deodata Julius Anii. Etter at landsbyen hun bor i fikk vann er livet hennes blitt mye bedre og hun kan fokusere på skolearbeidet.

Deodata

Nizar

Nizar Seleman Utanga er programoffiser i Kirkens Nødhjelp og jobber i Tanzania. Hun har sett store endringer etter at mange flere fikk tilgang til rent vann som resultat av innsamlede midler fra TV-aksjonen i 2014.

Nizar

Tanzania

Berte Marie, Kirkens Nødhjelp landdirektør i Tanzania, forteller sammen med Deodata om behovet for rent vann i Tanzania.

Tanzania - Berte Marie og Deodata

Landsbyene som fikk vann

Denne filmen viser vårt vannarbeid i Tanzania. Landsbyen har fått vann, men også muligheter. Filmen kan vises til menigheten, konfirmanter og i annen undervisningssammenheng.

Vannarbeid i Tanzania

Vegard Harm

Hvordan går det når Vegard Harm må klare seg en dag uten vann?

Hvordan klarer Vegard Harm seg uten vann?

Vær noe for andre

Være noe for andre

Klimarettferdighet

Klimarettferdighet

Lykke til med fasteaksjonen!

Lykke til!

Tidligere filmer

Rent vann redder liv

Rent vann redder liv