fbpx
Vennligst vent
Vennligst vent...

Materiell til nedlastning

Filmer

Her finner du filmer som kan brukes i konfirmantundervisningen, samt andre samlinger i menigheten under fastetiden.

Regnbuebønnfilmer

I år har vi også laget filmer som kan brukes i sammenheng med regnbuemateriellet. Disse finner du HER. Filmene kan deles på menighetens nettside, Facebook-side eller i andre SoMe-kanaler for å skape oppmerksomhet til fastetiden og fasteaksjonen.

Årets filmer

Vegard Harm

Hvordan går det når Vegard må klare seg en dag uten vann?

Helt i felt

Vi møter agronomen Takondwa Phanga (26) som bruker yrket sitt til å få bønder i Malawi ut av fattigdom ved å lære de om agronomi og avlinger.

Tiya

Vi møter Tiyankhulenji Richard (14) som drømte om utdanning og legestudier, men drømmen brast da familien hennes ikke lenger har råd til skolebøker, uniform eller eksamensavgift.

Alefa

Vi møter Alefa Thomson (5) som har oddsen mot seg i et av verdens fattigste land, men hun har fått en start som gir henne flere fordeler.

Tidligere filmer

Vannarbeid i Tanzania

Denne filmen viser vårt vannarbeid i Tanzania. Landsbyen har fått vann, men også muligheter. Filmen kan vises til menigheten, konfirmanter og i annen undervisningssammenheng

Brønnboring i Etiopia

I Bero, Minjar distrikt i Etiopia har de gått tre timer etter vann år ut og år inn. Etter omfattende geologiske undersøkelser og 2-3 mislykkede boreforsøk – skal det endelig lykkes? Hele historien finnes også i denne reportasjen.

Foto/film: Hilina Abebe, Kirkens Nødhjelp Etiopia