fbpx
Vennligst vent
Vennligst vent...

Materiell til nedlastning

Superhelt i fastetiden

Barn er opptatte av urettferdighet både i det nære og i den store verden. Alle barn som har lyst til å gjøre verden mer rettferdig kan være superhelter. I «superhelt i fastetiden»-heftet møter vi Jacob og Thea, og følger dem gjennom fastetiden. Heftet er en oppfølging av det heftet som Kirkens Nødhjelp ga ut til fastetiden 2019. Målgruppen er barn fra seks til ni år, men det kan også brukes for andre aldersgrupper.

Superhelt i fastetiden-heftet kan du bestille via din menighetsside eller laste ned via lenken under. Bruk søkefeltet øverst til høyre for å finne din menighet.

Agent for rettferdighet

Dersom dere allerede har brukt Superhelt-heftet, eller ønsker mer opplegg, har vi også det vi kaller for Agent for rettferdighet.

Kirkens Nødhjelp har i samarbeid med IKO utviklet en ny trosopplæringsressurs med fokus på skaperverk, bærekraft og internasjonal solidaritet i fastetiden.

Barna inspireres med sang, fortelling, symbolhandlinger, formingsaktiviteter og får utdelt et ”klippekort” med ruter for klipp for ulike aktiviteter/solidaritetshandlinger. Blant annet utfordres de til å være med på Kirkens Nødhjelps fasteaksjon sammen med en voksen.

Ønsker du agentarmbånd?  Det kan bestilles ved å sende en e-post til: fasteaksjonen@nca.no. Merk e-posten med tittel «Agentarmbånd»

Materiell til Agent for rettferdighet:

Sang i Fastetiden

Os menighet har skrevet sangen «Sammen», en flott melodi som kan synges i kor eller av solist. Se her for mer noter og mer informasjon.